5 Ağustos 2010 Perşembe

Sezon Aperatifi TSYD


Yeni sezona girmeden geleneksel hale gelen TSYD kupası 8 Ağustos Pazar günü Gençlerbirliği-Ankaragücü maçıyla sahibini bulacak. Maç esasen bir Ankara derbisi niteliğinde olsa bile asıl merak konusu olan iki takımın taraftarının da kendi takımlarını izleyip değerlendirecek olması. Bu noktada maça Ankaragücü taraftarının gözüyle bakmak benim açımdan imkansız. Kendi gözlemlerime ve taraftarlarının yaptığı yorumlara göre oldukça dertliler. Kulübün derin sorunları var, onların yerinde olmak istemezdim açıkçası.



Gençlerbirliği taraftarı olarak ele alırsak maçı tam bir merak karşılaşması diyebiliriz. Bu sezon bir önceki sezona göre kadrosunu oldukça değiştirmiş çok yeni bir takım var karşımızda. Yeni sezon için umutlu olan ve olmayan pek çok taraftar var. Yeni transferlerin nasıl oyuncular oldukları, bunların aralarındaki uyumu, kadronun ne şekilde sahaya çıkacağı gibi şeyler benimde merak ettiğim unsurlar. Büyük çoğunluğun merak konusu ise rekor transfer Ermin Zec olacaktır. Bir gol atabilmesi taraftarın en büyük beklentisi.



Tribünler daha önce söylendiğinin aksine eşit olarak paylaştırılmış durumda. Biletler kale arkası 5, maraton 10 ve kapalı 20 TL. Herhangi bir TV kanalının karşılaşmayı vermemesi şehir dışındaki taraftarlar ve kupanın iyice yıpranmış olan imajı açısından kötü bir durum. Maçla ilgili tahminim ise daha sorunsuz ve hazır bir görüntü veren Gençlerbirliğimin maçı kazanacak olması. Bakalım “Hazırız” görüntüsü verecekler mi ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder