4 Şubat 2011 Cuma

Biz “HaydiGençler”iz.

Futbol kamuoyunda bazı kesimler Gençlerbirliği taraftarından bahsederken “taraftarı yok” diyerek kestirip atmayı tercih ederler ki bunlar esasen bu konuda fazla bilgisi olmayan kişilerdir, bazı kesimler ise “Gençlerbirliği taraftarı az ama niteliklidir” diyerek daha gerçekçi bir yaklaşımda bulunmayı tercih ederler. Evet, bizim öyle milyonlarla ölçülen bir taraftar kitlemiz yoktur ancak az da olsak yinede varız. Ve bu azlığın içinde benim de bulunduğum kulübe gönül vermişler olarak spor ahlakından uzaklaşmayan, futbola futbol olduğu için değer veren, herhangi bir çıkar amacı olmayan ve futbol dışında da bir araya gelebilen 19 Mayıs Stadyum’unun maraton tribününde yer alan taraftarların oluşturmuş olduğu “HaydiGençler” grubuyuz.

Olimpiyat Stadı'nda HaydiGençler

  HaydiGençlerin hem futbolla hem futbol dışı olaylarla ilgili bilgilerini, fikirlerini paylaştığı ve üyelerin bir arada olmasını sağladığı platform “haydigencler.com”. Grup üyelerinin daimi ve her an ulaşılabileceği yer olup takım hakkında son bilgileri, istekleri, düşünceleri, taraftar olarak yapabileceklerimizi, düzenlenecek organizasyonları ve daha pek çoğunun tartışıldığı sitemiz. Grup üyeleri 7’den 70’e her meslek dalından kişilerden oluşmakta ise de yoğunluğu kulübünde kimliğini oluşturan öğrenci kesimi oluşturmakta. Tribünde sesimizin çıkmasını sağlayan da çoğunlukla öğrenci kesimi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi biz sadece futbolla değil futbol dışındaki olaylarla da beraber olan bir topluluğuz. Sitenin kuruluş yıldönümlerinde yapılan organizasyonlar, iftar yemekleri, halı saha maçları, asker uğurlamaları, taraftar ürünleri için yapılan organizasyonlar (atkı, polar, t-shirt vb.) ve hatta düğün merasimi katılımı gibi. Kısaca “HaydiGençler” her zaman ve her yerde birlikte olabilen bir topluluk ve bu amaçla bir arada olmaya devam ediyor.

Düğün merasiminde HaydiGençler
 
Grubumuzun son olarak yapmış olduğu polar çalışması bitmek üzere. Tribünümüze gelecek olan bu yeni renkle birlikte bu yazımda henüz bizleri tanımayanlara olabildiğince sade bir şekilde kim olduğumuzu tanıtmak istedim. Sitemizin 4. yılını kutlayacağımız şu günlerde umarım gerekenleri söyleyebilmişimdir.

Son polarlarımız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder