30 Ocak 2011 Pazar

Antep’te Beraberlik


Yıllardır galip gelemediğimiz Antep deplasmanında bu senede gelenek bozulmadı ve geçtiğimiz sezonki skor gibi yine maç 1-1 bitti. Son haftalarda oynamış olduğumuz futbolun kalitesini bir nebze artırmış olsak da takım tam anlamıyla bize istediğimiz futbolu veremedi. Alınan bu beraberlik lig tablosundaki yerimizi değiştirmezken önümüzdeki haftaların daha stres dolu olacağını gösterdi. Transfer döneminin bitmesine az zaman kala görünen ciddi eksikler için yönetimin önemli hamlelerini düşünmesini umut ediyoruz.


 
Maç ile ilgili söylenebilecek olan en başta iki takımında ciddi hatalarıydı. Durum böyle olunca pozisyon zenginliği de fazla oldu. Ligin ilk yarısındaki maça göre iki takımda çok net fırsatlar elde ederken bunlardan birini değerlendirerek maçı bitirmiş oldular. İlk yarı itibariyle iki takımda tutuktu, maçın başında Mununga ile kaçırdığımız fırsat dışında pozisyonumuz yoktu ve oyun olarak mücadele yönümüz ağır basıyordu. Antep’te aynı şekildeydi ancak savunmamızın yaptığı hata neticesinde golü buldular ve ilk yarı bitene kadar kalemizde etkili oldular. İkinci yarıya ise biz daha istekli başladık, açıkçası takımımdan böyle bir şey beklemezdim çünkü gol yedikten sonra dağılan bir takımdık fakat öyle olmadı. Futbolcuların ligde bulunduğumuz konum akıllarına gelmiş olmalı bu sefer. Rakip orta sahanın oyundan düşmesi ve bizim bu bölgeye diri iki futbolcu dahil etmemiz neticesinde üstünlüğü ele geçirdik ve golü de yeni transferimiz Yasin Öztekin'in güzel şutuyla bulduk. Bu dakikadan sonrada etkili olduk fakat gol için daha fazlası lazımdı ve biz onu gösteremedik. Netice itibariyle 0 puan beklediğim bir karşılaşmadan 1 puan alarak haftayı kapatmış olduk.


Önümüzdeki hafta hem takım hem taraftarlar için ilginç bir hafta olacak. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda oynayacağımız Bucaspor ile hafta sonunda lig maçına çıkacağız. İki maçta iki takım için son derece önemli. Bucaspor haftayı farklı bir galibiyetle kapatarak moral ve güven kazandı ve bizim karşımıza da bu şekilde çıkacak. İki kulvarda da rakibimiz olmasından dolayı bizim için asıl kazanılması gereken, telafisi çok zor olan iki maç. Umarım iki maçı da kazanan biz oluruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder