20 Ocak 2011 Perşembe

İkinci Yarı Eskişehir’le Başlıyor.

Ligin ilk yarısının ardından beklentileri karşılayamayan iki takım 18. hafta mücadelesinde Ankara’da karşı karşıya gelecek. Yeni transferlerle ilk lig mücadelesine çıkacak olan takımımız da ilk yarının son haftaları kadar olmasa da yine eksik oyuncular bulunuyor. Eskişehirspor ise kadrosundan 6 isimle yollarını ayırdıktan sonra transfere gerek duymadı şu zamana kadar. İki takımında galibiyet almak için uğraşacağı maç öncelikle umarız ki taraftarlar arasında centilmenlik çerçevesinde geçer.


 
Yeni bir kadroyla sahaya çıkacağımız bu karşılaşma öncesi takımımızda yaşanan en büyük problem savunma zafiyeti. Sezon başında Curri’nin sakatlığı, devre arasında ise Orhan’ın aldığı ceza sonrası bu bölge bizim için oldukça sorun olmaya başladı. Yapılması muhtemel transferlere kadar çokça sıkıntı yaşayacağımızı düşündüğüm bu bölgede ilk sıkıntıyı Eskişehirspor hücumcularının yaşatması muhtemel. Bunun dışında yapılan transferler ve Harbuzi ile Zec’in iyileşmesi sonrası orta saha ve forvet hattında ilk yarıya oranla daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Kolay dağılan bir ekip olduğumuzdan dolayı özellikle bu tabloda gol yememeye çok daha dikkat etmeliyiz. İlk 11’in aşağıdaki şekilde sahaya çıkacağını düşünüyorum.


İki takım arasındaki istatistiklerde son dört karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığı görülüyor. Her ihtimal ve sonuca açık olan bu karşılaşmada benim tahminim 2-2. Takımdan beklentim ise fazla pozisyon vermeden iyi mücadele etmesi. Bunu başarabilirsek kazanan tarafta olabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder