5 Şubat 2011 Cumartesi

Bu Kez Lig’de Bucaspor İle…


Hafta içi oynadığımız ve oyun olarak iyi olmayıp 2-0 kazandığımız Bucaspor ile bu kez Süper Lig’in 20. haftasında karşılaşıyoruz. İki takımında düşme hattında bulunduğu günlerde tek hedef galibiyet. Bu zor günleri atlatmak için en önemli karşılaşmalardan birisi olarak gördüğümüz bu karşılaşmada beklediğimizi almak için futbolcularımızda inançlı durumdalar. Dileğimiz hafta içinde olduğu gibi net bir skorla maçı kazanmamız.


Üç gün arayla ikinci maçımızı yapacağımız Bucaspor, kupa karşılaşmasında önemli birkaç oyuncusunu dinlendirerek bu maça saklamıştı. Eksik Bucaspor karşımızda oyun olarak varlık gösteremezken pozisyon anlamında da üretkenlikten uzaktı. Orta alanına bu maçta oynaması olası olan Leko eklenince biraz daha düzenli bir görüntü verebilme ihtimali olsa da yinede kadro kalitesi olarak çok daha üstün durumdayız. Ligin ikinci yarısı itibariyle en büyük sıkıntımız defans hattındaki problemlerimizi bu maçta göstermezsek oyun olarak yine üstün olacağımızı düşünüyorum. Kupa maçındaki kadrodan farklı bir kadroyla sahaya çıkmamız olası, özellikle Hurşut’un kötü performansının devam etmesi sebebiyle geldiği ilk zamanlardaki gibi sonradan oyuna giren kimliğine geri dönmesini bekliyorum. Eğer topa sahip olma oranımızı yine yüksek tutup rakibin oynama arzusunu kırabilirsek maç bizim lehimize gelişecektir. Kupa maçını baz alarak oluşacak kadrom şu şekilde.


Bu maçla birlikte önümüzdeki dört hafta kadro kalitesi açısından nispeten ligin zayıf rakiplerine karşı mücadele edeceğiz. Göstereceğimiz performansla kendi yolumuzu kendimiz belirlemek için bu maçlardan olabildiğince puan toplamalı ve tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmalıyız. Stresli haftaları kaldıramayacak kadar genç ve tecrübesiz kadromuzla umarım beklediklerimizi alırız ve taraftarlar olarak sıkıntı dolu günlere girmeyiz. Maç için skor tahminim ise kupa maçında olduğu gibi 2-0 kazanacağımız yönünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder