11 Şubat 2011 Cuma

İ.B.B. Deplasmanı


Geçen hafta almış olduğumuz galibiyet ile ligde azda olsa rahatlamış olan takımımız lig tarihi boyunca kendine orta sıralarda yer bulmuş ve şu anda da aynı konumda olan İ.B.B. ile karşılaşıyor. İ.B.B.’nin ligde önemli bir hedefi bulunmamakta, olabildiğince kazanmak ve üst sıralarda tamamlamak isteyeceklerdir ligi, kafaları rahat durumda. Takım olarak tüm enerjilerini kupaya vermiş durumdalar ve bizimde yarı finale çıkma durumunda olası iki rakibimizden birisi. Takımımız için ise bu maç çok önemli ve telafisi zor maçlardayız ağırlaşan fikstür gereği. Ralf ve futbolcularda açıklamalarında maçın öneminden söz ederek iyi hazırlandıklarını belirttiler. Umarım dediklerinin karşılığını alarak maçı lehimize sonuçlandırabiliriz.


Son Buca karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koymamamıza rağmen kazanmasını bilmiştik. Bu maçta yapılan ciddi hatalar bizi üç puandan edecekti, neyse ki olmadı. Öncelikle takımımızın bu maçtan gereken dersleri çıkarması gerekiyor aynı sorunları bir kez daha yaşamamak için. Maç öncesi milli takımlarından dönemeyen Azofeifa ve Mununga dışında eksik futbolcu bulunmuyor, maç saatinde kadroda yer alabilirler. Bunun dışında Mustafa Pektemek ise sakatlıktan sonra tam olarak hazır durumda değil. Bu şartlar altında düşündüğüm ve rakibe uygun olarak gördüğüm kadrom şu şekilde:


Rakibimiz İ.B.B. ise son iki haftayı galibiyet ile tamamlayarak bir çıkışa geçmiş durumdalar. Son Kasımpaşa karşılaşmasında çok iyi oynamasalar bile en iyi özelliklerinden biri olan sonuca gitmeyi başardıklarından kazanmayı bildiler. Takımımızla olan maçlarında ise başarılı sayılmazlar, ligde şanslı olduğumuz bir rakip ve oyun olarak da genelde daha iyi olduk önceki maçlarımızda. Umarım bu maçta geçmiş maçlardaki gibi olur ve kazanan biz oluruz. Sonuç olarak tahminim ise ilk yarıdaki gibi 1-2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder