30 Mayıs 2011 Pazartesi

İsmen Transferler Başladı …

Takımımızın Giray Bulak’ı teknik adam olarak getirerek hedefini net bir şekilde ortaya koyduğu önümüzdeki sezon için bu hedefe uygun oyuncularla anlaşılmaya başlandı. İlk resmi olarak açıklanan isim küme düşen Konyaspor’dan Mehmet Sedef. Kendisi bonservisi elinde olduğu ve sol bekteki büyük sıkıntı için tercih edildi diye düşünmekteyim. Mehmet Sedef’in gelmesine kendi adıma sevindim. Bunun birinci sebebi sol bek oynaması durumunda takım için büyük facia olan Murat Kalkan’ın ilk 11’e girememesi. İkinci nedeni ise hedefimizin küme olduğu bu sezonda bizi hedefe götürebilecek ve bunun tecrübesini de yaşamış bir isim olması. Hedefe giden yolda Mehmet Sedef’e hoşgeldin diyoruz.


Mustafa Pektemek’in transferi karşılığında basında yer alan Ali Küçik ismi henüz resmiyet kazanmadı ve sonradan pürüzlerin olduğu söylendi. Kendisini izlediğim kadarıyla söylersem gelişimi için uzun seneler var daha. Bu transfer olursa o da Mehmet Sedef gibi küme düşmüş takımda bulunmasından ve yaşının da gençliğinden dolayı hedefe giden yolda yardımcı olacak diğer bir isim olarak kadromuza katılacak. Diğer konuşulan bir isimde Mustafa’nın yokluğunu doldurmak için düşünülen Metin Akan. Yıllar önce bizde oynayan Okan Öztürk’e benzettiğim Metin Akan’da sahada gezinen ama şansı bol olan santraforlardan birisidir. Hiçbir zaman beğenmediğim bir oyun tarzı olan Metin’in de diğer iki futbolcuyla ortak özelliği küme düşme duygusunu daha önce Manisaspor formasıyla yaşamış olması. Biri kesin olmak üzere diğer iki transferin ve Giray Bulak faktörünün etkisiyle hedefe kararlı bir şekilde yürüyoruz.

Yukarıdaki sebeplerden dolayı takımımın transfer anlayışına hiç kızmıyor aksine seviniyorum. Duayen diye bahsedilen şahsın artık ulusal olarak da hak ettiği değeri görmesi için, daha futbola yatkın, endüstriye uyum sağlamayı bilen, akıl ve bilinç dolu isimlerle yeni bir sayfa açmak için, bu taraftarın yıllardır çektiği eziyetlerin bitmesi için, taraftarın suskunluğunu patlatmaya belki de yardımcı olabilmek için bizlerin büyük kısmının da düşündüğü gibi kümeye Gençlerim. Biz sonuna kadar arkandayız bu yolda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder