25 Mayıs 2011 Çarşamba

Ciğer Kediye Emanet


Son sezonlarda ismimizin sürekli küme düşme adayları arasında yer alması ve bitirdiğimiz bu sezonunda yine aynı şekilde geçmesi İlhan Cavcav ve yönetimini tatmin etmedi ve artık bu olaya son noktayı koymak isteyerek takımı Giray Bulak’a bıraktılar. Takımımızı her geçen yıl daha geriye götüren bu ekip küme düşme adayları arasında bize sağlam bir yer ayırmış oldu böylece. İtibarımızın gün geçtikçe eridiği dönemlerden sonra ölümün eşiğine geldik. Bize yakışan artık düşmek olmalı.

Giray Bulak, tabiri yerindeyse her takım taraftarı için futbolun istenmeyen kişisi. 20 yıllık antrenörlük geçmişinde oldukça takım çalıştırmış ve genel olarak hepsinde başarısız olmuş bir kişi. Uzun kariyerinde lig sıralamasında gördüğü en yüksek derece 5. lik. Zaten her dönemin iddialı takımlarından olan Trabzonspor ve UEFA Kupa’sında 4. tura kadar yükselmiş Denizlispor’u devraldıktan sonra geçirdiği sezonlar hariç kariyerinde hep dipleri görmüş. Bu yıllarında küme düşmesinde büyük pay sahibi olduğu takım sayısı da oldukça fazla. Kim bilir bunlara bir halka daha ekler ve bu da biz oluruz.

Görüldüğü gibi CV’si oldukça etkili Giray Bulak’ın. Bunu gören başkan ve yöneticiler fırsatı kaçırmamış ve hemen imzayı attırmayı başarmışlar Giray Bulak’a. Giray Bulak özellikle sezonun başlarında tribünümüzden, başkan ve yönetime yakın koltuklardan hiç ayrılmayıp kendini fazlasıyla göstermiş ve geliyorum sinyalini vermişti. Hayaller gerçeğe dönüştü ve artık takımımızı emanete bıraktık. Bu güzel filmin sonu acıklı olacak, şimdiden oluşan merakları dindirelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder